PURO mini klädhängare

PURO Mini

Pris:
1 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
PM01W
Antal:

PURO mini klädhängare
PURO mini är en mindre version av PURO klädhängare. PURO mini förvarar dina kläder och accessoarer på ett praktiskt och skonsamt sätt, som samtidigt bringar ordning och reda. PURO mini är en produkt, som är så lätt att använda att den ändrar de flestas beteende.
Sovrummet, kontoret, hotellrummet eller varför inte provhytten är exempel på miljöer som PURO mini brukas. Egentligen passar PURO in i de flesta miljöer, det är bara fantasin som sätter gränser.
Förvaringsmöjligheter
PURO mini är monterad på väggen med hjälp av ett fäste.  På detta fäste hängs upp till tre galgar, som förvarar skjortor och kavajer.
På baksidan av PURO mini finns två små krokar, där det är perfekt att hänga tröjor, t-shirts, halsband, jackor och sjalar. 
  
På den långa galgstången nertill på PURO mini hängs byxor och kjolar.
 
Den stora kroken högst upp på PURO är lysande för att förvara sjalar och halsband.
 
Jämfört med en traditionell herrbetjänt som står på golvet, appliceras PURO mini på väggen för att underlätta städning.
 
Kvalitet och tillverkning
PURO-serien är gjord i massiv bok, alternativt ek eller björk, som sedan neutrallackas eller sprutlackeras. Metalldetaljerna är gjorda i metall, som sedan helkromats. Nicsam följer sina produkter från början till slut, när det gäller produktframtagning. Detta gör att Nicsam kan vara säkra på att de produkter som säljs är av yttersta kvalitet och bästa användarvänlighet.
 
  
Mått
45 x 20,5 x 15,5 cm (B x H x D)
 
Niclas Rütt är designer & upphovsman till PURO-serien.
Niclas Rütt är grundare till Nicsam AB, som i sin tur äger alla rättigheter och skydd av hela produktserien PURO.

 

Instruktionsfilm

Tillbehör - PURO chrome 3-pack