Klädhängare PURO

78 x 38 x 15,5 cm (B x H x D)

Pris:
1 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P10O
Antal:
PURO erbjuder goda möjligheter för den perfekta förvaringen av kläder och accessoarer i antingen sovrummet, kontoret, hotellrummet eller offentliga miljöer. Egentligen passar PURO in i de flesta miljöer, det är bara fantasin som sätter gränser.
Både praktisk, skonsam för dina kläder och framförallt ordningsam och snygg. PURO är en produkt som är så pass lätt att använda att den kan ändra de flestas beteende.

Förvaringsmöjligheter
PURO klädhängare är monterad på väggen med hjälp av två fästen. Dessa fästen kan utnyttjas på två olika sätt. Antingen hängs galgar på dessa fästen för förvaring av skjortor och kavajer, eller läggs ett hyllplan på väggfästena, där smycken, mobiltelefon, armbandsur mm. förvaras.

På baksidan av PURO finns fyra anpassade krokar, där det är perfekt att hänga tröjor, t-shirts, halsband, jackor och sjalar.

På den långa galgstången nertill på PURO hängs byxor och kjolar.

Den stora kroken högst upp på PURO är lysande för att förvara sjalar och halsband.
Jämfört med en traditionell herrbetjänt som står på golvet, appliceras PURO på väggen för att underlätta städning.
 

Kvalitet och tillverkning
PURO-serien är gjord i massiv bok, alternativt ek eller björk, som sedan neutrallackas eller sprutlackeras. Metalldetaljerna är gjorda i polerat rostfritt. Nicsam följer sina produkter från början till slut, när det gäller produktframtagning. Detta gör att Nicsam kan vara säkra på att de produkter som säljs är av yttersta kvalitet och bästa användarvänlighet.

  

Mått
78 x 38 x 15,5 cm (B x H x D)

Niclas Rütt är designer & upphovsman till PURO-serien.
Niclas Rütt är grundare till Nicsam AB, som i sin tur äger alla rättigheter och skydd av hela produktserien PURO.

 

Instruktionsfilm