Hatthylla Puro

78 x 38 x 26,7 cm (B x H x D)

Pris:
2 295 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
PH02B
Antal:

PURO hatthylla är en hatthylla med oanade möjligheter. Med endast ett djup på 27 cm är PURO hatthylla en av marknadens mest platsbesparande hatthylla. Passar alltså ypperligt i en liten hall med smala passager. Bara för att den är extra slimmad och liten betyder det INTE att den klarar att förvara färre kläder. Upp till 15 galgar kan hängas på stången. PURO hatthylla är både praktisk, skonsam för dina kläder och håller framförallt ordning.

PURO hatthylla används ofta i hallmiljöer, hotellrum, walk in closet och offentliga miljöer.


Förvaringsmöjligheter
PURO hatthylla är monterad på väggen med hjälp av två fästen. Dessa fästen kan utnyttjas på två olika sätt. Antingen kan upp till sex galgar hängas på dessa fästen för förvaring av jackor, kappor och kavajer, eller läggs ett hyllplan på väggfästena, där vantar och mössor idealiskt placeras.

På baksidan av PURO hatthylla finns fyra anpassade krokar, där det förvaras bland annat nycklar och halsdukar.

På den långa galgstången nertill på PURO hatthylla hängs upp till 15 standardgalgar.

Nicsam rekommenderar att nyttja PURO chrome, som säljs i 3-pack och har identisk design med övriga produkter i PURO-serien.


Kvalitet och tillverkning
PURO-serien är gjord i massiv bok, alternativt ek eller björk, som sedan neutrallackas eller sprutlackeras. Metalldetaljerna är gjorda i polerat rostfritt. Nicsam följer sina produkter från början till slut, när det gäller produktframtagning. Detta gör att Nicsam kan vara säkra på att de produkter som säljs är av yttersta kvalitet och bästa användarvänlighet.

Mått
78 x 38 x 26,7 cm (B x H x D)

Niclas Rütt är designer & upphovsman till PURO-serien.
Niclas Rütt är grundare till Nicsam AB, som i sin tur äger alla rättigheter och skydd av hela produktserien PURO.

Instruktionsfilm

Tillbehör: Hyllplan hatthylla

285 kr

Tillbehör: PURO Basic
 

Galgar PURO Basic