Hotell & Konferensrum

Hela PURO-serien är framtagen för att lämpa sig så gynnsamt som möjligt i ett hotell- eller konferensrum. Med stilfull design och med stor användarvänlighet välkomnar hotellrummet sin nya inredningsdetalj.  Det är dags att ta bort de stora nuvarande garderoberna som inte bara utgör en stor del av hotellrumsytan, utan även ökar på klaustrofobikänslan i rummet.

Snittbesökaren i Sverige

1,7 nätter är snittet för en hotellbesökare i Sverige. Känns då underligt att anpassa ett hotellrum med en stor garderob som rymmer i princip flera veckors besökande.

Förvaring

Den vanligaste förvaringsplatsen på hotellet

Bagageväskan är den vanligaste platsen att förvara sina kläder under hotellvistelsen. Ett vanligt tillvägargångssätt är att hotellbesökaren plockar ur från resväskan, de kläder som de ska ha på sig under dagen och i bästa fall de kläder de ska ha under morgondagen. Resten låts ligga kvar i resväskan. Därför känns den stora garderoben rent av onödig i sammanhanget. Självklart ska den stora garderoben finnas kvar i ett fåtal rum, för de besökare som besöker hotellet mer än en vecka.

Vår lösning

PURO-serien
  • Exempelvis förvarar PURO klädhängare fyra omgångar med kläder samtidigt, på en minimal yta.
  • PURO-serien appliceras på väggen, vilket underlättar städning av rummet.
  • Våra produkter är mer kostnadseffektiva i förhållande till ett stort garderobssystem. 
  • Kalkylen säger att en stor garderob i dagens hotellrum upptar en yta av 10%. PURO-serien integreras i hotellmiljön. Alltså vid en nybyggnation kan var elfte rum vara gratis finansierat genom att välja bort den stora garderoben.
För att få reda på fler fördelar om våra produkter, tveka inte att kontakta oss.
loading...